• ساعت : ۰۷:۳۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۶/۰۹ 
بزرگترین نهضت آسفالت معابر بافت های فرسوده
در بزرگترین نهضت آسفالت معابر بافت های فرسوده ، ۵۶۷ معبر آسفالت می شود.

به گزارش امید آباده ؛ بزرگ‌ترین نهضت آسفالت معابر بافت‌های فرسوده و محلات هدف شهر آباده، با حضور معاون سازمان بازآفرینی شهری، کارشناسان اداره‌کل راه و شهرسازی، مسئولان شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری برگزار شد.

شهردار آباده در این خصوص گفت: در سال ۱۴۰۴، آسفالت ۶۷ معبر در بافت‌های فرسوده و محلات هدف در دستور کار قرار گرفت که تاکنون حدود ۸۰ درصد آن اجرا شده است.

مهدی شاکر افزود : برای سال ۱۴۰۵، اجرای آسفالت ۵۶۷ معبر پیش‌بینی شده است و مجموع اعتبار هزینه‌ شده و مورد نیاز برای اجرای این پروژه‌ها بالغ بر ۳۴۰۰ میلیارد ریال است که با هدف ارتقای کیفیت معابر، افزایش ایمنی تردد، تسهیل عبور و مرور و بهبود شرایط زندگی شهروندان هزینه خواهد شد.

معاون سازمان بازآفرینی شهری نیز ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری، بر تداوم همکاری میان دستگاه‌های مرتبط برای تسریع در اجرای پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: آباده رتبه نخست جذب قیر رایگان در سال ۱۴۰۵ را به خود اختصاص داده است .

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0